ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νταμπίζας σε παίκτες: «Αυτά θέλω να βλέπω»

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Νταμπίζας σε παίκτες: «Αυτά θέλω να βλέπω»

Ο Νταμπίζας φρόντισε να εκφράσει την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του ρόστερ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του τριφυλλιού, θέλοντας να τους δώσει συγχαρητήρια για το γεγονός πως η ομάδα είναι ενωμένη, σαν μια οικογένεια.

«Θέλω να σας πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα για το κλίμα που έχουμε. Να κοιτάξουμε να το διατηρήσουμε. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα. Μόνο όταν λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να πετύχουμε και βλέπω πως αυτό συμβαίνει. Όλοι μαζί είμαστε μια ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Αν δεν είστε ενωμένοι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.