ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίρνει Μαυρία, «κλείνει» και Ατζαγκούν

Ο Γιάννης Αναστασίου φέρνει στην Ομόνοια δύο παίκτες που ξέρει αρκετά καλά από τον Παναθηναϊκό.

Παίρνει Μαυρία, «κλείνει» και Ατζαγκούν

Διπλό «χτύπημα» από το ρόστερ του Παναθηναϊκού του 2015 κάνει ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Αρτινός τεχνικός, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, ετοιμάζεται να καλωσορίσει δύο παίκτες που γνωρίζει καλά από τη θητεία του στο τριφύλλι.

Ο λόγος για τον Χάρη Μαυρία και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, με τον πρώτο να έχει συμφωνήσει σε όλα και να απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του και τον δεύτερο να βρίσκεται προ των πυλών για τη μετακόμισή του στην Κύπρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται σύντομα στην Κύπρο ώστε να περάσουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.