ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουνιέ: «Πρώτη φορά που έμεινα για τόσο εκτός, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη»

Το μήνυμα του Άντονι Μουνιέ για το δύσκολο πρώτο μέρος της σεζόν και τη συνέχεια για την οποία ανυπομονεί.

Μουνιέ: «Πρώτη φορά που έμεινα για τόσο εκτός, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη»

Ο Άντονι Μουνιέ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς στο πρώτο μισό της σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει την πλειοψηφία των επίσημων αναμετρήσεων της ομάδας.

Ο Γάλλος εξτρέμ αναφέρθηκε γι αυτό το γεγονός με μήνυμά του στο instagram, τονίζοντας ότι ανυπομονεί το δεύτερο μέρος της περιόδου, ώστε να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα.

Το μήνυμα του Μουνιέ:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώθηκε και για μένα δεν ήταν εύκολο να είμαι εκτός για το μεγαλύτερο διάστημα. Ήταν η πρώτη φορά στα 12 χρόνια της καριέρας μου. Από την πλευρά μου προσπάθησα απ’ έξω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όσο μπορούσα και θέλω να τους συγχαρώ για αυτό το πρώτο μισό της σεζόν.

Τώρα ανυπομονώ για το δεύτερο μισό της σεζόν, να δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσω αυτούς και την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη που μου δώσατε όλο αυτό το διάστημα και να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.