ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινητικό γράμμα γονέων προς την ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Ο Τάκης Φύσσας αποκάλυψε ένα γράμμα ευγνωμοσύνης που έφτασε από γονείς νεαρού ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού προς την πράσινη ακαδημία!

Λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση του fair play σε αγώνα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ήταν η σειρά του Τάκη Φύσσα να αναδείξει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα φυτώρια των αυριανών ταλέντων του τριφυλλιού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας
Παναθηναϊκός: “Έσταξε μέλι” για τον Τσέριν ο προπονητής της Σλοβενίας 2.942 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διευθυντής της πράσινης Ακαδημίας δημοσιοποίησε ένα γράμμα που έλαβε από γονείς νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι. Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά! Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια και το σπουδαίο έργο που γίνεται στην εστία, στις Ακαδημίες και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία, τη φροντίδα και την εκπαίδευση που παρέχεται στα παιδιά μας, αλλά και για την αγάπη που απλόχερα τους δίνετε, σαν μια πραγματική οικογένεια!

Τέλος σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στέκεστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Να είστε όλοι καλά!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία! Χαρούμενο, δημιουργικό και δυναμικό 2019».

Αϊτόρ: «Έξι παίκτες νοσήσαμε από κορωνοϊό πριν τα ματς με την Σλάβια Πράγας!»
Αϊτόρ: «Έξι παίκτες νοσήσαμε από κορωνοϊό πριν τα ματς με την Σλάβια Πράγας!» 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

close