ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινητικό γράμμα γονέων προς την ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Ο Τάκης Φύσσας αποκάλυψε ένα γράμμα ευγνωμοσύνης που έφτασε από γονείς νεαρού ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού προς την πράσινη ακαδημία!

Συγκινητικό γράμμα γονέων προς την ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση του fair play σε αγώνα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ήταν η σειρά του Τάκη Φύσσα να αναδείξει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα φυτώρια των αυριανών ταλέντων του τριφυλλιού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο διευθυντής της πράσινης Ακαδημίας δημοσιοποίησε ένα γράμμα που έλαβε από γονείς νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι. Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά! Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια και το σπουδαίο έργο που γίνεται στην εστία, στις Ακαδημίες και στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία, τη φροντίδα και την εκπαίδευση που παρέχεται στα παιδιά μας, αλλά και για την αγάπη που απλόχερα τους δίνετε, σαν μια πραγματική οικογένεια!

Τέλος σας ευχαριστούμε από καρδιάς που στέκεστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Να είστε όλοι καλά!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία! Χαρούμενο, δημιουργικό και δυναμικό 2019».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...