ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινος ο Αρμενάκας

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Πάνο Αρμενάκα, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για τη χειμερινή σεζόν.

Πράσινος ο Αρμενάκας

Ο Πάνος Αρμενάκας θα είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας άναψαν το πράσινο φως ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του, με το τριφύλλι να έρχεται σε συμφωνία με τον ομογενή εξτρέμ.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο 2.5 ετών και ουσιαστικά απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal και ο Αρμενάκας να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή περίοδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.