ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδωσε το «ΟΚ» υπό προϋποθέσεις ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται θετικός για μεταγραφές, αρκεί να κινούνται στο πλαίσιο της σφιχτής οικονομικής πολιτικής που έχει τεθεί.

Ο Νίκος Νταμπίζας συζήτησε με τον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδεχόμενο προσθηκών στο «πράσινο» ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου, με τον Mr ΣΚΑΪ να εμφανίζεται θετικός υπό προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Ο Αλαφούζος ζήτησε από τον Νίκο Νταμπίζα το να συνεχιστεί η «σφιχτή» διαχείριση του μπάτζετ, ωστόσο σε περίπτωση που ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού κάνει εισήγηση για μια αξιόλογη περίπτωση, τότε εκείνος φέρεται διατεθειμένος να δώσει ένα μικρό ποσό παραπάνω, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Πάνου Αρμενάκα, ο οποίος βρίσκεται εντός των μεταγραφικών κριτηρίων που έχουν τεθεί βάσει περιορισμών. Στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, το τριφύλλι έχει το δικαίωμα να κάνει μία μεταγραφή ελεύθερου Έλληνα άνω των 23 ετών και… όσες θέλει εάν πρόκειται για ελεύθερους (Έλληνες) παίκτες κάτω των 23.

Exit mobile version