ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαγιάννης για Πιτίνο: «Με το καλό να έρθει και να βοηθήσει»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την διαφαινόμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ρικ Πιτίνο αλλά και για το επικείμενο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παπαγιάννης για Πιτίνο: «Με το καλό να έρθει και να βοηθήσει»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην «Πράσινη» για τη νέα, δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (28/12) αλλά και τον Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαγιάννη:

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Πρέπει να κάνουμε το αδύνατο δυνατό για την οκτάδα αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Πρέπει να πάρουμε νίκες. Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη δύναμη. Έχουν πολύ καλή ψυχολογία, παίζουν πάρα πολύ καλό μπάσκετ, αλλά θα προετοιμαστούμε με καθαρό μυαλό και θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους».

Για τον Πιτίνο: «Ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλος προπονητής είναι, πόσο μεγάλη εμπειρία έχει. Εμείς αν τελικά γίνει τον περιμένουμε να δουλέψουμε. Γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς. Με το καλό να έρθει και να βοηθήσει με τον τρόπο του για να εφαρμοστούν αυτά που θέλει να κάνει και να πετύχουμε»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.