ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζει το όνειρο ο Οδυσσέας!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του στη Μπενφίκα.

Ζει το όνειρο ο Οδυσσέας!

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ανέφερε ότι… ζει το όνειρό του παίζοντας στη Μπενφίκα, έχοντας κερδίσει με την αξία του θέση βασικού στα γκολπόστ των «αετών».

Ο «Όντι» ανέφερε τα εξής στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα:

«Ζω ένα όνειρο που παίζω στην Μπενφίκα. Προσπαθώ να δείχνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις. Όλοι οι τερματοφύλακες το κάνουν, όμω στο τέλος αποφασίζει ο προπονητής.. Είμαι χαρούμενος που παίζω και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη με καλά ματς

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι μόνο η άμυνα ή ο τερματοφύλακας, είναι όλη η ομάδα που αμύνεται. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Η Μπενφίκα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου κι αυτό φαίνεται από την οργάνωσή της. Η ομάδα μας παρέχει τα πάντα, μας προστατεύει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Νιώθω σαν στο σπίτι μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.