ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίνεται του Παπαπέτρου για ΤΣΣΚΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε χθες μέρος του προγράμματος και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Παρασκευής.

Κρίνεται του Παπαπέτρου για ΤΣΣΚΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει χάσει τα τελευταία ματς της ομάδας σε Euroleague και Basket League λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον καρπό.

Έπειτα από αρκετές ημέρες, ο Έλληνας φόργουορντ κατάφερε να βγάλει μέρος της προπόνησης, γεγονός που αύξησε τις πιθανότητες για την επιστροφή του στο ματς της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παπαπέτρου θα δοκιμάσει και σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, κάτι που αν συμβεί, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μπει στα πλάνα της ομάδας για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει δείγμα για το αν ο παίκτης θα προλάβει ή θα τεθεί εκ νέου νοκ άουτ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.