ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι τρεις «γνωστοί» του Πιτίνο: Ποιους θα δει… ξανά!

Ο Ρικ Πιτίνο τους γνωρίζει από παλιά και πλέον θα τους έχει υπό τις οδηγίες του.

Οι τρεις «γνωστοί» του Πιτίνο: Ποιους θα δει... ξανά!

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται στην Ελλάδα ώστε να κλείσει τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο πρώτο επαγγελματικό βήμα του εκτός ΗΠΑ, μετά από 40 γεμάτα χρόνια στους πάγκους, ο Αμερικανός κόουτς θα προσπαθήσει να μεταδώσει στους παίκτες την εμπειρία του και συνάμα να λάβει… feedback από το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αν όλα πάνε καλά, ο Πιτίνο θα αναλάβει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και θα γνωρίσει τους παίκτες του. Με τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που απαρτίζουν το «πράσινο» ρόστερ, ο Αμερικανός κόουτς δεν είχε καμία πρότερη επαφή στα παρκέ, ωστόσο υπάρχει μια τριάδα η οποία έχει δει τη δουλειά του Πιτίνο από πρώτο χέρι, αντιμετωπίζοντάς τον έμπειρο προπονητή ως αντίπαλο στο ΝCAA!

Ο λόγος για τους Στεφάν Λάσμε, Ίαν Βουγιούκα και Ντίνο Μήτογλου. Τρεις παίκτες οι οποίοι έκαναν πέρασμα από το NCAA και αντιμετώπισαν τις ομάδες του 66χρονου κόουτς. Ο μεν Βουγιούκας ήρθε αντιμέτωπος με το Λούιβιλ του Πιτίνο το 2004 και το 2005, ο δε Λάσμε τον συνάντησε μια φορά το 2006, ενώ ο Μήτογλου τρεις, στο διάστημα 2015-17, όταν το Ουέικ Φόρεστ του Έλληνα φόργουορντ ερχόταν αντιμέτωπο με το πανεπιστήμιο που καθοδηγούσε ο Αμερικανός.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.