ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύο «ερωτηματικά» ενόψει ΤΣΣΚΑ: Σήμερα κρίνονται όλα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και σήμερα θα φανεί εάν οι δύο αμφίβολοι θα καταφέρουν να μπουν στην αποστολή.

Δύο «ερωτηματικά» ενόψει ΤΣΣΚΑ: Σήμερα κρίνονται όλα

Ο Παναθηναϊκός του Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται να υποδεχθεί (28/12) στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας το βλέμμα του στους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κιθ Λάνγκφορντ.

Πρόκειται για τους δύο παίκτες οι οποίοι δεν έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι, καθότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Για τον μεν Παπαπέτρου, τα νέα είναι όλο και καλύτερα όσο περνούν οι ημέρες. Ο Έλληνας φόργουορντ έβγαλε χθες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να κάνει το come back και να μπει στη 12άδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, λιγότερες είναι οι πιθανότητες ανάκαμψης του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος παρακολουθείται καθημερινά μετά τη θλάση που υπέστη στο ματς με την Αρμάνι. Ο Αμερικανός μπομπέρ ακολούθησε και εχθές θεραπεία, με τις πιθανότητες συμμετοχής στο ματς της Παρασκευής να είναι ελάχιστες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.