ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φρένο» στα σενάρια, άλλη η προτεραιότητα

Η φημολογία αγγίζει και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» σπεύδουν να βάλουν... τέλος στα όποια σενάρια.

«Φρένο» στα σενάρια, άλλη η προτεραιότητα

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει… ξεφύγει από τους κύκλους της φημολογίας, όσον αφορά πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το γεγονός αυτό συμβαίνει παραδοσιακά τέτοιες εποχές, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν στον σύλλογο, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε φημολογία ενδεχόμενη κίνησης για παίκτες οι οποίοι εντάσσονται στα κριτήρια τα οποία καλύπτουν τον Παναθηναϊκό ελέω περιορισμών (νεαροί, Έλληνες παίκτες όπως ο Μπακασέτας, ο Μαυροπάνος κλπ), ωστόσο, σύμφωνα με την «Πράσινη», δεν υπάρχει ούτε… καπνός, ούτε φωτιά!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό έβαλαν «φρένο» στα όποια σενάρια για ενίσχυση, ιδίως με τα ονόματα που έχουν ακουστεί, τονίζοντας ότι η κύρια προτεραιότητα του συλλόγου παραμένει η διευθέτηση όλων των ζητημάτων που επηρεάζουν το τριφύλλι. Ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος στον Παναθηναϊκό είναι η συντομότερη δυνατή εξασφάλιση της άδειας για τη νέα σεζόν, δίχως τα προβλήματα και τους περιορισμούς που στάθηκαν εμπόδιο στη φετινή πορεία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άρα, βάσει των όσων ακούγονται από πλευράς «τριφυλλιού», δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση πέραν του Πάνου Αρμενάκα, ο οποίος δοκιμάστηκε για καιρό στο Κορωπί και εν τέλει πάρθηκε η απόφαση για την απόκτησή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.