ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Σαν να προπονείς τους Σέλτικς…» (vid)

Βίντεο με τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο ενόψει του ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πιτίνο: «Σαν να προπονείς τους Σέλτικς...» (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανάρτησε βίντεο με δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Ο νέος κόουτς του τριφυλλιού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στα παρκέ και συνέκρινε την παράδοση που έχει το τριφύλλι στην Ευρώπη με την αντίστοιχη των Σέλτικς στο ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο:

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση εδώ και νιώθω σαν στο σπίτι μου όταν βρίσκομαι μέσα στο παρκέ. Δεν έχει σημασία αν βρίσκομαι στην Ελλάδα, στη Ρώμη ή στη Νέα Υόρκη, όταν είμαι στο παρκέ όλα τα μέρη είναι ίδια. Βλέποντας ένα βίντεο δεν βιώνεις την πραγματική εμπειρία, αλλά εδώ είναι σαν να προπονείς τους Boston Celtics, υπάρχει υπέροχη παράδοση, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Δεν θέλεις να χάσεις στην έδρα σου και εμείς προερχόμαστε από ήττα με την Αρμάνι. Για να επιστρέψουμε θα πρέπει να κερδίζουμε στην έδρα μας. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ. Έχω υπάρξει προπονητής σε πολλά μέρη και για μένα είναι εξίσου σημαντικό με το να προπονείς τους Knicks ή τους Celtics ή τους Wildcats. Είναι εξίσου σημαντικό για εμένα»

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.