ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε το τμήμα Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού.

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Καπογιάννη για κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα»
Καπογιάννη για κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα» 1.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή τριών αθλητών στην άρση βαρών καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ,τους Γαβριήλ Χουτσισβίλι, Κωνσταντίνο Καραγγέλη και Βασίλη Τζίμα.

Ο Γαβριήλ Χουτσισβίλι είναι γεννημένος το 2006 και η σημαντικότερη του διάκριση είναι η τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων το 2017

Αγωνίζεται  στην κατηγορία των 96 κιλών, ήρθε από την ΑΕΚ και  στην πρώτη του δήλωση στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια και θα προσπαθήσω να βοηθήσω  την ομάδα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να επιστρέψει ο Σύλλογος στην κορυφή και ασφαλώς να διακριθούμε ακόμα περισσότερο σε διεθνές επίπεδο».

Ο Κωνσταντίνος Καραγγέλης είναι γεννημένος το 1996, πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και έχει κατορθώσει και έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, ενώ η κατηγορία του είναι τα 89 κιλά.

Αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού θα είναι και ο Βασίλης Τζίμας ο οποίος είναι γεννημένος το 2004, συμμετέχει στην κατηγορία των 109 κιλών και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΑΚ Χαλανδρίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close