ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Ο Παϊρότζ εμφανίστηκε και σύμφωνα με δημοσίευμα είναι έτοιμος να αγοράσει την Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Παϊρότζ αγοράζει την Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας από τη Ρουμανία ο Παϊρότζ εμπλέκεται στην αγορά της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ο Ρέντνικ υποστηρίζει ότι έχει βρει ανθρώπους πρόθυμους να βάλουν λεφτά στην Ντιναμό. Πρόκειται για τον Πίνι Ζάχαβι και τον Φάλι Ραμαντάνι. Το πρόβλημα είναι πως επειδή αυτή τη στιγμή έχουν νομικά πρόβλημα στο Βέλγιο, δεν μπορούν να αναμειχθούν άμεσα στην Ντιναμό».

Στο σημείο εκείνο αναφέρεται και το όνομα του Παϊρότζ. Ο συντάκτης του άρθρου μάλιστα αναφέρει όλη την ιστορία του Ταϊλανδού τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό, την περίφημη PanAsia αλλά και τα προβλήματα του με την βελγική νομοθεσία.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης για τη μη ολοκλήρωση του deal στον Παναθηναϊκό αναφέρει το δημοσίευμα: «Tο σκάνδαλο που ξέσπασε στο Βέλγιο επηρέασε το πρότζεκτ για την αγορά του Παναθηναϊκού, το οποίο μπλόκαρε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.