ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ, αυτό άλλαξε ο Πιτίνο»

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παπαπέτρου: «Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ, αυτό άλλαξε ο Πιτίνο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

«Σίγουρα δεν ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Ήμασταν επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Βγάλαμε πάθος. Είμαστε περήφανοι για τον κόουτς. Για όσους ξέρουν τον κόουτς έχει μια μακρά πορεία. Άλλαξε την ψυχολογία μας. Σίγουρα θα αλλάξει πολλά στο μέλλον. Παίξαμε πιο επιθετικά. Γενικά ήταν μια ώθηση ψυχολογίας και βάλαμε κάποια πράγματα, ενώ θα βάλουμε περισσότερα στο μέλλον.

Κατ αρχάς παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Όλοι είχαμε θέληση και διάθεση και αυτό ήταν η καλύτερη εικόνα για εμάς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.487 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλοί θα βγουν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θα χαρούμε τη νίκη. Ήρθαμε από ένα δύσκολο διάστημα για την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα και μετά τον Ολυμπιακό. Έχουμε χαμένο έδαφος να καλύψουμε.

Είναι δύσκολο να είσαι έξω. Χίλιες φορές να παίζεις και να παίζεις χάλια, παρά να είσαι έξω. Ο καρπός μου είναι καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.