ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ισχύει με την υπόθεση Κάτσε και τον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για τον δανεισμό του Εργκούς Κάτσε και οι επιλογές του Παναθηναϊκού.

Τι ισχύει με την υπόθεση Κάτσε και τον Παναθηναϊκό

Ο Εργκούς Κάτσε έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στις βασικές επιλογές του Γιώργου Δώνη, τρέχοντας ένα σερί εξαιρετικών εμφανίσεων μετά το ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Κάτσε μία αξιόπιστη επιλογή για τον άξονα και σίγουρα θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ, καθώς στη συμφωνία που είχε γίνει δεν είχε τοποθετηθεί ρήτρα αγοράς, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Άρα, από το προσεχές καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να διαπραγματευτεί από μηδενική βάση με τον ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους» να έχουν αρκετές πιθανότητες διατήρησης του 25χρονου παίκτη στο ρόστερ τους, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν φαίνεται να τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.