ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει με… 1000 ο Καλάθης στη Basket League!

Ο Νικ Καλάθης έσπασε το φράγμα των 1000 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την επίδοσή του κόντρα στον Προμηθέα.

Πάει με... 1000 ο Καλάθης στη Basket League!

Η αναφορά του ΕΣΑΚΕ:

Ένα επίτευγμα με ιστορική αξία προέκυψε μέσα από το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα. Με τις οχτώ ασίστ που μοίρασε, ο Νικ Καλάθης έσπασε το “φράγμα” των 1.000 ασίστ και έγινε ο 6ος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό. Χρειάστηκε 216 παιχνίδια για να τα καταφέρει.

Ο δρόμος προς τις 1.000 ασίστ…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Με το 216ο παιχνίδι του στο Πρωτάθλημα, ο Καλάθης έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου.

Στη 13η θέση της ίδιας λίστας ανέβηκε ο Νίκος Παππάς, φτάνοντας τις 145 εμφανίσεις και προσπερνώντας τον Τιτ Σοκ.

*Ο Γιώργος Παπαγιάννης, στο 50ό παιχνίδι του στην Betshop Basket League, πρόλαβε να μαζέψει εννιά ριμπάουντ σε 13,5 λεπτά παρουσίας στο παρκέ, στην κορυφαία φετινή επίδοση του. Είχε επτά στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο διεθνής σέντερ με τα δύο εύστοχα δίποντα του εξάλλου, ξεπέρασε τα 100 στην κατηγορία. Έχει πλέον 101/169 (59,76%).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...