ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δώνης: «Αυτοί είναι στόχοι μας για το 2019»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο της ομάδας αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για το νέο έτος.

Δώνης: «Αυτοί είναι στόχοι μας για το 2019»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στον αθλητικό Τύπο:

Για το 2018: «Το εξάμηνο που είμαι στον Παναθηναϊκό ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, έχουμε βάλει αρκετά πράγματα σε καλό δρόμο. Νομίζω όμως ότι αυτό που μετρά είναι η διάρκεια, ώστε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και να μπουν κάποιες πολύ καλές βάσεις για την πορεία και τους στόχους μας».

Για το τι θέλει για το 2019: «Μπροστά στην υγεία δεν βάζουμε κάτι άλλο. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά, για μένα κάθε μέρα είναι ένας καινούριος στόχος. Το βασικό είναι να βελτιώσουμε τους παίκτες μας με τους συνεργάτες μου, να βελτιώσουμε την ομάδα ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι περισσότερο σε αυτά που είναι να διεκδικήσουμε και σε ό,τι αφορά στον σύλλογο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν πάει πίσω τον προγραμματισμό η διακοπή του πρωταθλήματος: «Τα δεδομένα πάντα διαφοροποιούνται σε μια χρονιά. Δεν θεωρώ ότι μας πήγε πίσω. Ήρθαν οι διακοπές, ξεκουραστήκαμε λίγο. Νομίζω πως πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα για να έρθουν οι ποδοσφαιριστές με καθαρό μυαλό και να συγκεντρωθούν περισσότερο στο επόμενο εξάμηνο που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και με μεγάλες απαιτήσεις.

Για το αν επηρεάζει την ομάδα η μεγάλη διακοπή: «Δεν μας φοβίζει, θεωρώ ίσα-ίσα πως μας δίνεται ένα διάστημα να δουλεύουμε σε κάποια πράγματα. Ήταν το πρώτο στάδιο όπου τα παιδιά προσαρμόστηκαν πολύ καλά, τώρα νομίζω πως μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να βάλουμε κάποια πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για τα μεταγραφικά: «Εμείς από την αρχή της σεζόν, κινούμαστε με συγκεκριμένους στόχους, πάνω σε συγκεκριμένες συνθήκες. Νομίζω ότι βασικός στόχος είναι να βγάζει η ομάδα παιδιά από τα σπλάχνα της, να γίνεται καλύτερη και να εξυγιανθεί. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας και όχι οι μεταγραφές, γιατί είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια σε πόσο δύσκολη θέση ήρθε η ομάδα».

Για τα ματς με τη Λαμία στο Κύπελλο: «Παίζουμε με τη Λαμία, που είναι μια καλή ομάδα με νέο προπονητή. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε τρία ματς με τη Λαμία. Το Κύπελλο είναι στόχος που θέλουμε να τον κυνηγήσουμε. Θέλουμε να προσπαθήσουμε πάρα πολύ να είμαστε καλοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.