ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για τα συμβόλαια Κουρμπέλη και Κουλιμπαλί

Δύο υποθέσεις με... διαφορετική στρατηγική προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό. Τι αναμένεται να κάνουν οι «πράσινοι» για τους Κουρμπέλη και Κουλιμπαλί.

Τα δεδομένα για τα συμβόλαια Κουρμπέλη και Κουλιμπαλί

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να εξετάζουν το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τα συμβόλαια που οδεύουν προς τη λήξη τους.

Ήδη, υπάρχουν οι πρώτες επαφές με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, με την υπόθεση να οδεύει προς θετική κατάληξη, καθώς τόσο ο σύλλογος, όσο και ο παίκτης επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, άμεσα αναμένεται να προχωρήσει και η υπόθεση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, που ανήκει στο ίδιο γκρουπ με τον Κολοβέτσιο. Σύμφωνα με την «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ανοίξουν άμεσα το θέμα, καλώντας τον αμυντικό από το Μάλι σε συζητήσεις για επίτευξη νέας συμφωνίας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, οι «πράσινοι» δεν δείχνουν να βιάζονται στην περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει ακόμη ενάμισι χρόνο διαθέσιμο στο συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2020) και στον Παναθηναϊκό αναμένεται να «δουν» την υπόθεση μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, προτείνοντας στον παίκτη νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.