ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καραγκούνης για Μπουζούκη: «Αφήστε τον να εξελιχθεί»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης για τον Γιάννη Μπουζούκη σε Μέσο της Ίντερ για τον Γιάννη Μπουζούκη και τα άλλα ταλέντα του Παναθηναϊκού.

Καραγκούνης για Μπουζούκη: «Αφήστε τον να εξελιχθεί»

Ο Γιώργος Καραγκούνης παραχώρησε δηλώσεις στο fcinternews.it για τον Γιάννη Μπουζούκη, τον οποίον φέρεται να παρακολουθεί η Ίντερ, συνιστώντας σε εκείνον αλλά και στους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες της ομάδας υπομονή και δουλειά.

Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτή την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας αφήσουμε τον Μπουζούκη και τα άλλα παιδιά να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας», ανέφερε ο Καραγκούνης.

Όσο για τη σχέση του με την Ίντερ, ο Καραγκούνης τόνισε σχετικά: «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει»=

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.