ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ιανουάριος γεμάτος προκλήσεις και… ταξίδια!

Γεμάτος... προκλήσεις μακριά από το ΟΑΚΑ ο πρώτος μήνας του 2019 για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των «πρασίνων».

Ιανουάριος γεμάτος προκλήσεις και... ταξίδια!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε στο 2019 υπό νέες… συντεταγμένες, έχοντας στον πάγκο του τον Ρικ Πιτίνο, με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Αμερικανός κόουτς έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη στις δύο πρώτες του αναμετρήσεις στο «τιμόνι» των «πρασίνων» και πλέον καλείται να προετοιμάσει το ρόστερ του για έναν… καυτό Ιανουάριο.

Στον πρώτο μήνα του νέου έτους, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από αγωνιστικές προκλήσεις στην Euroleague, με το πρόγραμμα να μην του… χαρίζεται, καθώς από τα πέντε ευρωπαϊκά ματς που θα δώσει τον Ιανουάριο, τα τέσσερα είναι μακριά από το ΟΑΚΑ, κόντρα σε άκρως υπολογίσιμους αντιπάλους.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή, στο ΣΕΦ (4/1) κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να κατεβαίνουν στο Φάληρο για τη νίκη η οποία αν έρθει  θα τους ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία και θα διευρύνει το φετινό σερί τους κόντρα στον «αιώνιο». Στη συνέχεια (9/1), οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, ματς που θα είναι το μοναδικό εντός έδρας για την ομάδα εντός Ιανουαρίου, καθώς έπειτα ακολουθεί… μπαράζ ταξιδιών!

Στις 11 Ιανουαρίου, οι πράσινοι πηγαίνουν στη Βαρκελώνη για το παιχνίδι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ενώ στις 18 του μηνός ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στο Κάουνας για το ματς με τη Ζαλγκίρις. Έξι ημέρες αργότερα (24/1), είναι η σειρά της αναμέτρησης με τη Μακάμπι στο Ισραήλ.

Συνοπτικά

4/1 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 9/1 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπάγερν 11/1 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 18/1 Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 24/1 Μακάμπι – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.