ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αντέχει η Κρίσταλ Πάλας!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Αντέχει η Κρίσταλ Πάλας!

Δεύτερη μέρα του 2019 σήμερα, και το κουπόνι του ποδοσφαίρου δεν έχει πληθώρα παιχνιδιών. Ωστόσο, η Πρέμιερ Λιγκ και το πορτογαλικό πρωτάθλημα έχουν δράση και προσφέρουν επιλογές. Στο μπάσκετ, υπάρχουν αγώνες για το Eurocup και μας απασχολούν στοιχηματικά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το στοίχημα και να διευκολύνετε σημαντικά τη στοιχηματική σας εμπειρία. Ας περάσουμε λοιπόν στις προβλέψεις μας!

«Καίγεται» η Κρίσταλ Πάλας

Συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, και σε αυτό το πλαίσιο η Γουλβς φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το σπουδαίο «διπλό» στο «Γουέμπλεϊ» επί της Τότεναμ. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθούν από τον κόσμο και τον γενικότερο ενθουσιασμό, και να παίξουν ολοκληρωτική επίθεση. Άλλωστε, η άμυνά τους δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή, ειδικά εντός έδρας, και δεν θέλει και… πολύ για να παραβιαστεί η εστία τους. Πόσο μάλλον, όταν απέναντί τους έχουν μια γρήγορη ομάδα, όπως η Κρίσταλ Πάλας. Οι Λονδρέζοι δεν… κατέβηκαν στο γήπεδο στο ντέρμπι με την Τσέλσι, και φαίνεται ότι στοχεύουν στο σημερινό παιχνίδι. Έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς βρίσκονται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Αν είναι συγκεντρωμένοι, μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς. Εξάλλου, το έδειξαν αυτό και στο «Έτιχαντ», όταν υπέταξαν με 2-3 την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Θεωρούμε ότι η Κρίσταλ Πάλας θα εμφανιστεί όπως πρέπει απόψε στο «Μολινό» και δεν θα αφήσει στη Γουλβς να κάνει το παιχνίδι της. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει και να γίνει επικίνδυνη, ώστε να φύγει έστω με την ισοπαλία από το γήπεδο. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, που διανύει την 15η αγωνιστική του. Έτσι, σήμερα η Ρίο Άβε υποδέχεται τη Μορεϊρένσε. Πρόκειται για ένα μικρό ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για την πέμπτη θέση. Η Ρίο Άβε απέχει έξι πόντους από αυτήν, και η Μορεϊρένσε τρεις. Την αμυντική της αστάθεια πληρώνει εν πολλοίς η γηπεδούχος ομάδα, που επιθετικά βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Ενδεικτικά, προέρχεται από έξι συνεχόμενα Goal/Goal στα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Έπαιξε με την Πάσος Φερέιρα για το Λιγκ Καπ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, και έμεινε στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ έχουν κι αυτοί αμυντικά προβλήματα. Παρόλα αυτά, παίρνουν νίκες και μάχονται για την πέμπτη θέση, που υποό προϋποθέσιες οδηγεί στην Ευρώπη. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς, με πολλά γκολ να σημειώνονται στα παιχνίδια τους. Το παιχνίδι έχει βαθμολογική σημασία και το θέλουν και οι δύο. Αναμένουμε μια αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα και γκολ εκατέρωθεν. Επομένως, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Πολλά καλάθια στη Βαλένθια

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και συγκεκριμένα του Eurocup. Σήμερα, ξεκινάει το Top-16 της διοργάνωσης, και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτό της Βαλένθια με την Ουνικάχα Μάλαγα. Ισπανικός εμφύλιος λοιπόν, με τους δύο μονομάχους να είναι φορμαρισμένοι, καθώς προέρχονται από εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, είχαν ίδιο ρεκόρ και στη φάση των ομίλων, από όπου προκρίθηκαν με οκτώ νίκες κια δύο ήττες. Επίσης, δεν είναι η πρώτη φετινή συνάντησή τους. Για την πρεμιέρα της ισπανικής λίγκας, η Μάλαγα υποδέχθηκε την Βαλένθια και τη νίκησε άνετα με 86-73, ενώ τώρα η Βαλένθια περνάει το κορυφαίο διάστημά της στη σεζόν και έχει πετύχει οκτώ συνεχόμενες νίκες, πέντε στην ισπανική λίγκα και τρεις στο Eurocup. Σε αυτό το μεγάλο σερί νικών, η Βαλένθια έχει αυξήσει πολύ τις επιθετικές επιδόσεις της με 86 πόντους ανά αγώνα και με την κορυφαία επίθεση μέχρι σήμερα της Μάλαγα, που σκόραρε 89.7 πόντους ανά αγώνα, αναμένεται υψηλό σκορ. Με βάση τα δεδομένα λοιπόν, επιλέγουμε το Over 162.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE