ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γ. Σαββίδης: «Στην Αθήνα κυριαρχεί μακράν ο Παναθηναϊκός…»

Διάλογο με φίλο της ΑΕΚ είχε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος σήκωσε το γάντι που του πέταξε αναφορικά με την ιστορικότητα των ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γ. Σαββίδης: «Στην Αθήνα κυριαρχεί μακράν ο Παναθηναϊκός...»

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατονόμασε τον Παναθηναϊκό ως την πιο ιστορική ομάδα της Αθήνας ενώ ανέφερε πως για την ΑΕΚ μπορούν να συζητήσουν από το 2014 και μετά δεδομένου πως ο φίλος της Ένωσης σημείωσε στο μήνυμά του τις διαφορές σε τίτλους -όπως τις χαρακτήρισε- που έχει η ομάδα του με τον Δικέφαλο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.