ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Darksiders III: Δυναμική επιστροφή της σειράς στο σήμερα

To Darksiders κάνει επιστροφή μετά από αρκετά μεγάλη απουσία και δικαιώνει την προσπάθεια.

Darksiders III: Δυναμική επιστροφή της σειράς στο σήμερα

Η απουσία της σειράς Darksiders μάς έκανε να αναρωτηθούμε αν θα τη δούμε ξανά σύντομα στις οθόνες και τις κονσόλες μας, αλλά η THQ Nordic φαίνεται πως το πήρε πάνω της και δικαιώνεται. Η Gunfire Games ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα και έτσι μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Darksiders II: Deathinitive Edition, ήρθε η ώρα για κάτι «φρέσκο».

Από πλευράς γραφικών συναντάμε αυτό που περιμέναμε από μια παραγωγή που πατάει τώρα στα πόδια της: δεν φτάνει δηλαδή τις κονσόλες στα όριά τους, αλλά καταφέρνει να γοητεύσει. Ο μεγάλος κόσμος χωρίζεται σε τμήματα και μπορείτε να περάσετε από όλα για να φτάσετε μέχρι το τέλος. Μάλιστα, θα βρείτε και περάσματα για να γυρίσετε σε προηγούμενα σημεία και να φτάσετε σε νέες τοποθεσίες, χρησιμοποιώντας δυνάμεις που αποκτήσατε μετά το πρώτο πέρασμά σας.

Η ηρωίδα Fury (Οργή) είναι ο τρίτος καβαλάρης της αποκάλυψης και είναι λιγότερο ισχυρή από τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων παιχνιδιών. Σκοπός του ταξιδιού της είναι να κατέβει στη Γη και να αντιμετωπίσει τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που έχουν σπείρει τον πανικό και να επαναφέρει την ισορροπία μεταξύ Καλού και Κακού, Παραδείσου και Κόλασης.

Η ιστορία καταφέρνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και οι μάχες ξεκινούν από απλές και καταλήγουν σε πιο δύσκολες και σύνθετες, όσο προχωράει η δράση. Το σύστημα μάχης βασίζεται στις κλασικές αρχές και σημαντικό είναι να μάθετε το πότε μπορείτε να αποφύγετε τους αντιπάλους με τον κλασικό μηχανισμό dodge.

Συνολικά, το παιχνίδι αν και κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα από τα προηγούμενα δύο, καταφέρνει να κρατήσει τον gamer κολλημένο. Και υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά, καθώς μιλάμε για παραγωγή που τυπικά είχε πεθάνει και θα έπρεπε να έχουμε ξεχάσει. Το Darksiders III είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας, ειδικά αν είστε fan της σειράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ