ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μακέντα: «Λατρεύω αυτό που ζω στον Παναθηναϊκό»

Ο Φεντερίκο Μακέντα ανέδειξε το πόσο καλά περνάει στην Ελλάδα και στο τριφύλλι, αλλά και τους στόχους της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Μακέντα: «Λατρεύω αυτό που ζω στον Παναθηναϊκό»

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται… μισή σεζόν στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, ωστόσο δεν κρύβει ότι περνά υπέροχα στην ομάδα και τη χώρα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακέντα στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Για το πρώτο μισό της σεζόν: «Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά σ’ αυτούς τους πρώτους 6 μήνες της σεζόν, αν αναλογιστούμε πως έχουμε ένα πολύ νεανικό γκρουπ, το οποίο έχει μικρή εμπειρία. Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά σ’ αυτό το πρώτο μέρος της χρονιάς. Όλο αυτό που προηγήθηκε μας κάνει χαρούμενους και μας δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Γνωρίζουμε βεβαίως πως μπορούμε να τα πετύχουμε κι άλλα και θεωρώ πως στο δεύτερο μισό θα είμαστε πολύ καλύτεροι σαν ομάδα. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να τα πάει ο κάθε ένας από εμάς ακόμη καλύτερα, διότι θέλουμε να κάνουμε μία σπουδαία σεζόν…».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το στόχο που θα τον χαροποιούσε αν επιτευχθεί: «Έχω προσωπικούς στόχους, όμως πάνω απ’ όλα αυτό που με νοιάζει είναι οι στόχοι που έχουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, αγώνα με τον αγώνα. Μπορώ να πω ότι αυτή η ομάδα έχει βελτιωθεί σε πάρα πολλά πράγματα κι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που το κάναμε όλοι μαζί, στο τέλος της σεζόν πιστεύω πως θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με όσα θα έχουμε πετύχει».

Για την κατάστασή του μετά το διάστρεμμα που είχε: «Είναι πολύ καλύτερα. Έχω ξεκινήσει να τρέχω και είναι ήδη πολύ καλύτερα το πόδι μου. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας για το Κύπελλο».

Για το βαρύ πρόγραμμα, με 7 αγώνες σε 30 ημέρες: «Για μένα αυτό είναι καλό. Έχουμε μία δυνατή ομάδα και είμαι σίγουρος πως ο προπονητής μας θα βρει τους κατάλληλους τρόπους διαχείρισης και το ροτέισον που χρειάζεται για να βγει αυτό το πρόγραμμα. Και οι παίκτες απ’ την πλευρά μας πρέπει να δουλεύουμε καλά για να είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστούν όλοι σε αυτούς τους συνεχόμενους αγώνες».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω καλά. Αυτός ήταν κι ένας απ’ τους λόγους που επέλεξα να παίξω στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Όλα έχουν πάει μέχρι στιγμής ακριβώς όπως τα περίμενα και λατρεύω αυτό που ζω. Είμαι χαρούμενος για την αγωνιστική κατάστασή μου, όμως ξέρω πως μπορώ να κάνω περισσότερα. Και στο δεύτερο μέρος της σεζόν εκτιμώ πως θα είναι ακόμη καλύτερο και για μένα».

Για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παναθηναϊκού και την ευχή του για την ομάδα και τον κόσμο: «Όλο αυτό είναι υπέροχο. Να βλέπεις τόσα παιδιά να έρχονται και να ζητάνε φωτογραφίες, αυτόγραφα… Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα κι όλη η υποστήριξη που μας προσφέρουν και οι μικρότεροι, αλλά και οι μεγαλύτεροι φίλοι του Παναθηναϊκού. Μας κάνει περήφανους όλο αυτό. Εύχομαι στους οπαδούς μας να έχουν μία καλή χρονιά και θα ήθελα να δω το στάδιο στα επόμενα ματς, με την ίδια τρομερή υποστήριξη που μας προσφέρουν, αλλά με ακόμη περισσότερο κόσμο. Αυτός είναι κι ένας απ’ τους στόχους μας, να φέρουμε πίσω τους φίλους μας στο γήπεδο. Διότι όταν είμαστε μαζί, μπορούμε να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...