ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται και υπογράφει στο τριφύλλι

Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάνου Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό.

Έρχεται και υπογράφει στο τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πάνο Αρμενάκα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ώστε να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Για να ολοκληρωθεί και επισήμως το deal θα πρέπει να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες με την Ουντινέζε σχετικά με τα τροφεία του παίκτη, κάτι που αναμένεται να ξεπεραστεί εντός των επομένων ημερών, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα Αρμενάκα, με την ενσωμάτωσή του στο πράσινο ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.