ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώην «πράσινος» αποθεώνει τον Πιτίνο: «Tεράστια προσωπικότητα»

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και τις γνώσεις του Ρικ Πιτίνο.

Πρώην «πράσινος» αποθεώνει τον Πιτίνο: «Tεράστια προσωπικότητα»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, άλλοτε μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, μίλησε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 για τον Ρικ Πιτίνο, τονίζοντας ότι η έλευσή του στους «πράσινους» θα ωφελήσει τον σύλλογο αλλά και το ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μανωλόπουλου:

Για την εμπειρία του από το κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών και τον Ρικ Πιτίνο: «Ως μπασκετάνθρωπος, είμαι φαν του Πιτίνο. Ήταν πρώτος προπονητής στο Boston University, όπου πήγα κι εγώ και φοίτησα. Δεν τον πρόλαβα όμως. Από ‘κει και πέρα, είμαι πολύ περίεργος για το κατά πόσο μπορούν να λειτουργήσουν όλα αυτά που έχει στο μυαλό του. Ειδικά σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, που έχει άμεση ανάγκη από αποτελέσματα. Ήταν προπονητής στην εθνική ομάδα του Πόρτο Ρίκο και έχει μια εμπειρία από κανονισμούς εκτός ΝΒΑ. Ορισμένα πράγματα που βλέπουμε στο μπάσκετ, τα έχει βγάλει ο Ρικ Πιτίνο, τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση. Είναι τεράστια προσωπικότητα και πανέξυπνος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν είμαι περίεργος για τα αποτελέσματα, όσο για το αν μπορεί να αναπτύξει τις ιδέες του εδώ».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για το αν βοηθάει το γεγονός πως αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν περάσει από κολέγια της Αμερικής: «Βοηθάει πάρα πολύ αυτό, ιδιαίτερα για τον Καλάθη. Αν δεν κάνω λάθος, ο προπονητής του Καλάθη στο Πανεπιστήμιο, ήταν βοηθός του Πιτίνο. Από τον Καλάθη αρχίζουν όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...