Σε πολύ καλό σημείο βρίσκεται η υπόθεση του νεαρού τερματοφύλακα, Μάριου Σιαμπάνη. Τις τελευταίες ημέρες, ο Νίκος Νταμπίζας φρόντισε να προχωρήσει αρκετά το θέμα, λαμβάνοντας τη συγκατάθεση της πλευράς του παίκτη για την προοπτική μεταγραφής του στο τριφύλλι και πλέον, μένουν οι τελικές επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο Νταμπίζας θα προσπαθήσει να τελειώσει θετικά την υπόθεση, ούτως ώστε ο παίκτης να φορέσει τα πράσινα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θα προτείνει στον ΠΑΟΚ ένα deal που θα περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης, με την ελπίδα να εξασφαλίσει άμεσα το «ΟΚ» της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν συμφωνήσει με τους προτεινόμενους όρους, τότε ο Παναθηναϊκός απλά θα κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, όταν και το συμβόλαιο του Σιαμπάνη με τον «δικέφαλο του Βορρά» θα λήξει και ως εκ τούτου ο 19χρονος θα είναι ελεύθερος να βάλει την υπογραφή του, από τη στιγμή που δεν προτίθεται να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Νταμπίζας θα ήθελαν να ολοκληρωθεί το θέμα εντός Ιανουαρίου, ώστε να έρθει η απαραίτητη ενίσχυση στη θέση των γκολκίπερ, έπειτα από τον τραυματισμό του Κότσαρη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου