ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν το διακινδυνεύουν με Μακέντα

Ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει να ρισκάρει με τον Φεντερίκο Μακέντα, ενόψει του ματς με τη Λαμία.

Δεν το διακινδυνεύουν με Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις έπειτα από το βαρύ διάστρεμμα που αποκόμισε στο ματς με τον Ατρόμητο, γεγονός που θέτει προβληματισμό στον Γιώργο Δώνη.

Ο Ιταλός φορ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της 10ης Ιανουαρίου με τη Λαμία για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, με τον Δώνη να μην επιθυμεί να ρισκάρει, ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Εάν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, τότε ο Έλληνας κόουτς του τριφυλλιού θα αναγκαστεί να κάνει τα πλάνα του για το ματς Κυπέλλου δίχως τον Φεντερίκο Μακέντα, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει με την περίπτωσή του.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...