ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έμαθαν για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας φρόντισε να ενημερώσει τους παίκτες για τους μισθούς του Δεκέμβρη.

Έμαθαν για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας φρόντισε -πριν την έλευση του νέου έτους- να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σχετικά με τους μισθούς του Δεκέμβρη, οι οποίοι ήταν να καταβληθούν μέχρι τα τέλη του μήνα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεσμεύτηκε ότι οι «πράσινοι» θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους στα μέσα, το αργότερο στα τέλη Ιανουαρίου, κάτι που αναμένεται να συμβεί καθώς φέτος η διοίκηση έχει αντιμετωπίσει με συνέπεια το κομμάτι των πληρωμών, σε αντίθεση με όσα έγιναν την περασμένη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.