ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός ο Μπουζούκης, ατομικό οι Μακέντα- Άλτμαν

Ο Γιάννης Μπουζούκης έμεινε εκτός λόγω ίωσης ενώ οι Φεντερίκο Μακέντα και Όμρι Άλτμαν έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Υπό καταρρακτώδη βροχή η προπόνηση της ομάδας.

Εκτός ο Μπουζούκης, ατομικό οι Μακέντα- Άλτμαν

Υπό δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, μιας και έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Η συνεχής βροχόπτωση δεν επηρέασε το προπονητικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε προθέρμανση, παιγνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Μπουζούκης έμεινε εκτός λόγω ίωσης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα και Άλτμαν. Ταυτόχρονα, θεραπεία έκανε ο Κότσορης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να προπονηθούν πάλι αύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...