ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Τίποτα δεν είναι απίθανο»

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Γκιστ: «Τίποτα δεν είναι απίθανο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:

Για το ματς: «Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, έπαιξε σκληρή άμυνα και δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πρέπει να παίζεις και στα 40 λεπτά σε τέτοια ματς. Είναι μια… σκυλομαχία και θα πρέπει να βγάζει την ίδια ενέργεια αν όχι περισσότερη. Δεν βγάλαμε τις φάσεις που θα έπρεπε, χάσαμε εύκολα καλάθια και την ίδια στιγμή κάναμε πολλά φάουλ, έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Δεν παίξαμε σκληρά, δεν παίξαμε έξυπνο μπάσκετ».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να πάμε στο επόμενο ματς, αυτό τελείωσε και χάσαμε. Να επικεντρωθούμε εκεί και να προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε όλα όσα κάνουμε με τον νέο προπονητή, αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο γι’ αυτό που κάνουμε»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολη η κατάσταση στην οποία είμαστε αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο. Έχουμε αρκετά παιχνίδια και πρέπει να κερδίσουμε… Σε αυτή την κατάσταση θέλουμε να βρεθούμε».

Για το αν η ήττα ήρθε λόγω κακής επίθεσης: «Η επίθεση ήταν ένα πρόβλημα. Δεν τρέξαμε σωστά, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα κι ήμασταν προβλέψιμοι, κάτι που έκανε εύκολη τη δουλειά για την άμυνα του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα περισσότερο και να βάλουμε το παιχνίδι μας περισσότερους παίκτες. Αλλά και στην άμυνα θα πρέπει να γίνουμε πιο… επιθετικοί. Είμαστε από τις ομάδες που η άμυνα επηρεάζει την επίθεση. Όταν δεν παίζουμε καλή άμυνα, ούτε η επίθεση μας είναι καλή. Θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.