ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτός είναι ο Κιλπάτρικ που ακούγεται για Παναθηναϊκό (vids)

Το προφίλ και τα highlights του Σον Κιλπάτρικ που φημολογείται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων».

Αυτός είναι ο Κιλπάτρικ που ακούγεται για Παναθηναϊκό (vids)

Το όνομα του Σον Κιλπάτρικ βγήκε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον κόουτς του Σινσινάτι να αναφέρει στην εκπομπή του ότι ο 28χρονος θα παίξει για τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Σον Κιλπάτρικ είναι 28 ετών και κυκλοφορεί ελεύθερος έπειτα από περάσματα σε Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Νετς, Μπακς, Κλίπερς και Μπουλς από το 2014, όταν και άρχισε η πορεία του στο ΝΒΑ. Στα 157 ματς που έχει παίξει στον «μαγικό κόσμο», έχει καταγράψει κατά μ.ο 10.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, με σχεδόν 40% (39.6) ευστοχία στα σουτ τριών πόντων.

https://www.youtube.com/watch?v=k-3T1X9QGJI

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...