ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντίστροφη μέτρηση για την «Ημέρα Φιλάθλου» στο ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την ημέρα φιλάθλου στο ματς με τον Χολαργό.

Αντίστροφη μέτρηση για την «Ημέρα Φιλάθλου» στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Αντίστροφα μετράμε για τη διεξαγωγή της «Ημέρας Φιλάθλου» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (6/1, 17.00) στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για το 2019, αυτόν με τον Χολαργό, με ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 3€. Η φετινή «Ημέρα Φιλάθλου», που έχει πια γίνει θεσμός, καθώς θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, θα είναι ιδιαίτερη για έναν σημαντικό λόγο: τα έσοδα θα διατεθούν, μέσω του υπό σύσταση ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», για κοινωφελείς  σκοπούς.

Στο πλαίσιο της «Ημέρας Φιλάθλου» θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο παιδιά από οικογένειες που επλήγησαν το περασμένο καλοκαίρι από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στην Ραφήνα σε μια συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Επίσημου Χορηγού της ομάδας, της Superfoods.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να ενημερώσουμε πως λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας του Τάκη Κορωναίου δεν θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το ματς η βράβευσή του με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του τμήματος μπάσκετ, αλλά σε κάποιο από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στην παλιά μεγάλη δόξα του «τριφυλλιού».

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα κάτωθι σημεία:

·       Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

·       Αναφορικά με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

·       Την Κυριακή 6/1 θα λειτουργούν από τις 14.30 μέχρι τις 17.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

·       Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

·       Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.