ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικογενειακό διπλό για τους «πράσινους»

Οι «πράσινοι» επικράτησαν των «άσπρων» στο οικογενειακό διπλό με 1-0, με γκολ του Αθανασακόπουλου. Τρεις μικροί από την Κ-19 συμμετείχαν στο «πράσινο» διπλό.

Οικογενειακό διπλό για τους «πράσινους»

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε οικογενειακό διπλό. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε «πράσινους» και «άσπρους».

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ αγωνίστηκαν και τρείς ποδοσφαιριστές από την Κ19, οι Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης. Οι “πράσινοι” τελικά επικράτησαν των “άσπρων” με 1-0.Το γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο β΄ημίχρονο όταν ο Κουρμπέλης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Αθανασακόπουλο και αυτός με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκόρ.

Με τους “Πράσινους” αγωνίστηκαν οι Χριστογεώργος, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ζαγαρίτης, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και με τους “Άσπρους” οι Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Αποστολάκης(λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε απο τον Αγγελόπουλο), Χατζηθεοδωρίδης, Στάϊκος, Κάτσε, Μουνιέ, Κουντουριώτης, Σερπέζης, Βέργος.

Πρωϊνή προπόνηση περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.