ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Το 2019 μπαίνει με ελπίδα, αλλά και με ανησυχία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ελπίδα, που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού , για την ομάδα μέσα στο 2019 , λόγω της υγείας, που βγάζει στο γήπεδο, αλλά και την ανησυχία για την παραμονή του Γιάννη Αλαφούζου στην διοίκηση…

Το 2019 μπαίνει με ελπίδα, αλλά και με ανησυχία!

Εδώ και λίγες ημέρες έχει μπει το 2019 και τα συναισθήματα των φίλων του Παναθηναϊκού για την ποδοσφαιρική ομάδα είναι ανάμικτα. Από την μία γουστάρουν αυτό, που βλέπουν στο γήπεδο. Ανυπομονούν να έρθει η ώρα να δουν την ομάδα να παίζει . Και αυτό είναι κάτι, που είχαν να το αισθανθούν χρόνια. Συγκεκριμένα από την πρώτη χρονιά Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό, όταν η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο στο τέλος της σεζόν. Φέτος πάλι με τον Νταμπίζα στην θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Δώνη προπονητή, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα, που έχει κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο των φίλων του Παναθηναϊκού, αλλά όλης της Ελλάδας. Με ελληνική βάση και παίκτες από τις Ακαδημίες (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομάτης, Εμμανουηλίδης, Στάικος, Κότσαρης, Αποστολάκης), αλλά και παίκτες, που ήρθαν το καλοκαίρι και δείχνουν, ότι μπορεί να επενδύσει πάνω τους η ομάδα(Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα), συν τους παίκτες, που υπήρχαν από την ομάδα πέρυσι και βοηθούν τα μέγιστα στην φετινή πορεία. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα στο γήπεδο και βγάζει ΥΓΕΙΑ και ο κόσμος χαίρεται να την βλέπει και ελπίζει, ότι κάτι καλό θα πετύχει αυτή η ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, όμως, ο κόσμος ανησυχεί ιδιαίτερα, λόγω του ότι στο ιδιοκτησιακό δεν …κουνιέται φύλλο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες συμφωνία με τον Παιρόζ, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από τότε και τον ψάχνει ……η Νικολούλη. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία προοπτική να αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό και ο Αλαφούζος επέστρεψε για τα καλά και είναι ενεργός, όπως ήταν τα πρώτα χρόνια. Και αν δεν αλλάξει είναι δεδομένο, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει με την νυν διοίκηση να φθάσει εκεί, που αξίζει και εκεί που τον θέλει ο κόσμος του, δηλαδή στην κορυφή του πρωταθλήματος και σε ευρωπαϊκές διακρίσεις. Όχι μόνο, διότι το μπάτζετ δεν μπορεί να ανέβει από τα 5 εκ. ευρώ μικτά, που είναι φέτος, αλλά διότι ο Αλαφούζος έχει αποδείξει, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή, να χαλάσει μία πετυχημένη συνταγή.

Ο κόσμος αναρωτιέται και σου λέει: «Ο Νταμπίζας είναι μία χαρά και έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Το ίδιο είχε κάνει και στην πρώτη του θητεία, αλλά ο Αλαφούζος την επόμενη χρονιά τον έδιωξε τον Νταμπίζα με την δικαιολογία, ότι δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, που του έκανε. Γιατί να μην το κάνει αυτό και τώρα;». Με λίγα λόγια ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει, ότι με αυτή την διοίκηση δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Και ανησυχεί μήπως δεν υπάρξει κάτι άλλο μέσα στο 2019, για να αλλάξει χέρια η ομάδα με στόχο να ανέβει επίπεδο και να γίνει ο Παναθηναϊκός, που θέλουν όλοι οι φίλοι του και όχι η ομάδα, που θα έχει στόχο να βγει τρίτη, η τέταρτη στην βαθμολογία.

*Η επιθυμία των Νταμπίζα, Δώνη, για να μην πουληθεί παίκτης τον Γενάρη φαίνεται, ότι γίνεται πραγματικότητα. Τι θα γίνει το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει. Και με προηγούμενα παραδείγματα, όπου έφυγαν καλοί παίκτες …τζάμπα, για να καλυφθούν χρέη της ομάδας, υπάρχει μία λογική ανησυχία στον κόσμο, μήπως αποχωρήσουν παίκτες, όπως ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης, για να πάρει η ομάδα ….ψίχουλα το καλοκαίρι…

*Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.