ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Το 2019 μπαίνει με ελπίδα, αλλά και με ανησυχία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ελπίδα, που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού , για την ομάδα μέσα στο 2019 , λόγω της υγείας, που βγάζει στο γήπεδο, αλλά και την ανησυχία για την παραμονή του Γιάννη Αλαφούζου στην διοίκηση…

Το 2019 μπαίνει με ελπίδα, αλλά και με ανησυχία! | panathinaikos24.gr

Εδώ και λίγες ημέρες έχει μπει το 2019 και τα συναισθήματα των φίλων του Παναθηναϊκού για την ποδοσφαιρική ομάδα είναι ανάμικτα. Από την μία γουστάρουν αυτό, που βλέπουν στο γήπεδο. Ανυπομονούν να έρθει η ώρα να δουν την ομάδα να παίζει . Και αυτό είναι κάτι, που είχαν να το αισθανθούν χρόνια. Συγκεκριμένα από την πρώτη χρονιά Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό, όταν η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο στο τέλος της σεζόν. Φέτος πάλι με τον Νταμπίζα στην θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Δώνη προπονητή, έχει δημιουργηθεί μία ομάδα, που έχει κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο των φίλων του Παναθηναϊκού, αλλά όλης της Ελλάδας. Με ελληνική βάση και παίκτες από τις Ακαδημίες (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μαυρομάτης, Εμμανουηλίδης, Στάικος, Κότσαρης, Αποστολάκης), αλλά και παίκτες, που ήρθαν το καλοκαίρι και δείχνουν, ότι μπορεί να επενδύσει πάνω τους η ομάδα(Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής, Μακέντα), συν τους παίκτες, που υπήρχαν από την ομάδα πέρυσι και βοηθούν τα μέγιστα στην φετινή πορεία. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα στο γήπεδο και βγάζει ΥΓΕΙΑ και ο κόσμος χαίρεται να την βλέπει και ελπίζει, ότι κάτι καλό θα πετύχει αυτή η ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, όμως, ο κόσμος ανησυχεί ιδιαίτερα, λόγω του ότι στο ιδιοκτησιακό δεν …κουνιέται φύλλο. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες συμφωνία με τον Παιρόζ, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από τότε και τον ψάχνει ……η Νικολούλη. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία προοπτική να αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό και ο Αλαφούζος επέστρεψε για τα καλά και είναι ενεργός, όπως ήταν τα πρώτα χρόνια. Και αν δεν αλλάξει είναι δεδομένο, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει με την νυν διοίκηση να φθάσει εκεί, που αξίζει και εκεί που τον θέλει ο κόσμος του, δηλαδή στην κορυφή του πρωταθλήματος και σε ευρωπαϊκές διακρίσεις. Όχι μόνο, διότι το μπάτζετ δεν μπορεί να ανέβει από τα 5 εκ. ευρώ μικτά, που είναι φέτος, αλλά διότι ο Αλαφούζος έχει αποδείξει, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή, να χαλάσει μία πετυχημένη συνταγή.

Ο κόσμος αναρωτιέται και σου λέει: «Ο Νταμπίζας είναι μία χαρά και έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Το ίδιο είχε κάνει και στην πρώτη του θητεία, αλλά ο Αλαφούζος την επόμενη χρονιά τον έδιωξε τον Νταμπίζα με την δικαιολογία, ότι δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, που του έκανε. Γιατί να μην το κάνει αυτό και τώρα;». Με λίγα λόγια ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει, ότι με αυτή την διοίκηση δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Και ανησυχεί μήπως δεν υπάρξει κάτι άλλο μέσα στο 2019, για να αλλάξει χέρια η ομάδα με στόχο να ανέβει επίπεδο και να γίνει ο Παναθηναϊκός, που θέλουν όλοι οι φίλοι του και όχι η ομάδα, που θα έχει στόχο να βγει τρίτη, η τέταρτη στην βαθμολογία.

*Η επιθυμία των Νταμπίζα, Δώνη, για να μην πουληθεί παίκτης τον Γενάρη φαίνεται, ότι γίνεται πραγματικότητα. Τι θα γίνει το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει. Και με προηγούμενα παραδείγματα, όπου έφυγαν καλοί παίκτες …τζάμπα, για να καλυφθούν χρέη της ομάδας, υπάρχει μία λογική ανησυχία στον κόσμο, μήπως αποχωρήσουν παίκτες, όπως ο Μπουζούκης, ο Χατζηγιοβάνης, για να πάρει η ομάδα ….ψίχουλα το καλοκαίρι…

*Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close