ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

«Ημέρα Φιλάθλου» και ευκαιρία αντίδρασης στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται σήμερα (17:00) τον Χολαργό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, δίνοντας χαρά στο κοινό του, σε μια ημέρα αφιερωμένη στους πιστούς ακόλουθους του τριφυλλιού.

«Ημέρα Φιλάθλου» και ευκαιρία αντίδρασης στο ΟΑΚΑ!

Έπειτα από την ήττα της Παρασκευής στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να δείξει τα πρώτα σημάδια αντίδρασης και να λάβει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας στη Euroleague.

Το σημερινό (17:00) ματς με τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα για επαναφορά στα νικηφόρα αποτελέσματα, με τους παίκτες του Πιτίνο να παίζουν ενώπιον του κοινού τους, σε μια ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ορίσει για σήμερα την «Ημέρα Φιλάθλου», τοποθετώντας γενική είσοδο στα 3 ευρώ, με τα έσοδα να διατίθενται για κοινωφελείς σκοπούς μέσω του (υπό σύσταση) ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...