ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποκάλυψη σχετικά με τα δικαιώματα του Λουτσιάνο!

Η αποκάλυψη για το... που ανήκει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αποκάλυψη σχετικά με τα δικαιώματα του Λουτσιάνο!

Ο Λουτσιάνο Νέβες έχει αποχαιρετίσει τον Παναθηναϊκό, έπειτα από το ανεπιτυχές (λόγω του τραυματισμού του και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούσαν πέρσι στην ομάδα) πέρασμά του από την Ελλάδα.

Πλέον, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στη Φλουμινένσε, με την οποία συμφώνησε λίγο καιρό μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα τελευταία δεδομένα οδήγησαν τους… Ισπανούς στο να προβούν σε αποκαλύψεις.

Όλα άρχισαν όταν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας έγραψαν ότι ο Λουτσιάνο μετέβη ως δανεικός από τους «πράσινους» στη «Φλου», κάτι που ανάγκασε τον μεγαλομέτοχο της ισπανικής Λεγανές στο να βγει μπροστά και να ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι αν αναρωτιέστε που «κολλάει» η Λεγανές με τη Φλουμινένσε και τον Παναθηναϊκό, η απάντηση δίνεται από τις δηλώσεις του Φελίπε Μορένο στην AS, ο οποίος αποκάλυψε ότι η ομάδα του αγόρασε τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου το καλοκαίρι που μας πέρασε, ασχέτως αν αυτή η λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή!

Μάλιστα, το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι η Λεγανές έχει δικαίωμα να καλέσει ανά πάσα ώρα και στιγμή τον Λουτσιάνο στο ρόστερ της έως το 2021, όταν και λήγει η τρέχουσα συμφωνία. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν η Φλουμινένσε τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα (όπως ακούγεται και γράφεται στη Βραζιλία), τότε θα καρπωθεί ένα σημαντικό μέρος της μεταγραφής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.