ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Athens Alive

Έρχονται θετικά νέα για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Στην τελική ευθεία η υπόθεση του Athens Alive

Πολύ καλές είναι οι ενδείξεις σχετικά με το μέλλον του πρότζεκτ «Athens Alive», το οποίο βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Live Sport. Μάλιστα, στην κυβέρνηση θεωρούν ότι εντός των επόμενων 3-4 μηνών θα υπάρξουν καλά νέα για το πλάνο που αφορά την αναδιαμόρφωση του ΟΑΚΑ.

Το διάστημα αυτό απαιτείται ώστε να δοθεί η θετική γνώμη του ΣτΕ, να μπουν υπογραφές στο Προεδρικό Διάταγμα και παράλληλα να εξασφαλιστεί η νομική θωράκιση του έργου, με τον συντελεστή δόμησης να είναι στο 0.6, βάσει συμφωνίας του κονσόρτσιουμ με τον Τσίπρα.

Μέχρι τώρα, το πρότζεκτ του Athens Alive έχει αποσπάσει εγκρίσεις από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Υπουργείο Οικονομικών αλλά και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που έλαβε όλες τις διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων όλων των εθνικών ομάδων που στεγάζονται στο ΟΑΚΑ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, χρειάζεται επίσης η δημιουργία Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων, κάτι που περνά από τις ενέργειες της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα εν λόγω σχέδια θα περάσουν από το ΣτΕ και σε περίπτωση θετικής γνωμοδότησης, τότε θα έχει ανοίξει για τα καλά ο δρόμος ώστε το πρότζεκτ να περάσει στα πρώτα στάδια της υλοποίησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.