ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επιδημία» ίωσης στο Κορωπί: Νοκ άουτ εννέα παίκτες και ο Δώνης!

Με πολλά προβλήματα διεξήχθη η σημερινή προπόνηση στο Κορωπί, καθώς εννέα ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Γιώργος Δώνης απείχαν λόγω ίωσης.

«Επιδημία» ίωσης στο Κορωπί: Νοκ άουτ εννέα παίκτες και ο Δώνης!

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, με την ίωση να «χτυπά» το Κορωπί, βγάζοντας… νοκ άουτ εννέα ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Γιώργο Δώνη!

Συγκεκριμένα, οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Χ.Δώνης, Κάτσε, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Καμπετσής, όπως και ο προπονητής του Παναθηναϊκού ταλαιπωρούνται από ίωση και ως εκ τούτου δεν μετέβησαν στο Κορωπί για το καθιερωμένο πρόγραμμα, με τον Μακέντα να συνεχίζει ατομικά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιγνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα, για όσους κατάφεραν να… ξεφύγουν από τις ιώσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λόγω των απουσιών, η απογευματινή προπόνηση ακυρώθηκε. Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» θα δώσουν νέο ραντεβού το μεσημέρι της Τρίτης στη μία το μεσημέρι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.928 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...