ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Ποιο κρύο; Στήριξη στην ομάδα στο ΟΑΚΑ

Αντί για Αγρίνιο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Ποιο κρύο; Στήριξη στην ομάδα στο ΟΑΚΑ

Αντί για Αγρίνιο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Μετά τη σημερινή ανατροπή και τη δικαίωση του Ολυμπιακού στο διαιτητικό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα παιχτεί η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν την Ξάνθη, σε παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και ώρα 19:00.

Οι καιρικές συνθήκες αυτές τις μέρες δεν είναι καλές. Το κρύο είναι τσουχτερό, οι θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές, αλλά ο καιρός κάπως θα «γλυκάνει» από την Παρασκευή. Ετσι, λοιπόν, οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα δώσουν το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, να στηρίξει την ομάδα στο απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στους Ακρίτες και να… υποδεχθεί το νέο έτος. Είναι χρέος των οπαδών του Παναθηναϊκού να είναι εκεί και να φωνάξουν δυνατά για την αγαπημένη τους ομάδα σε ένα ακόμη δύσκολο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ