ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Χιονίζει στην Κηφισιά! Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Ο καιρός δείχνει τα δόντια του και τα πρώτα χιόνια στην Αττική έχουν ήδη πέσει. Χιονίζει στην Κηφισιά και σε κοντινές περιοχές των βορείων προαστίων. Πότε περιμένουμε να χιονίσει στην Αθήνα.

Καιρός: Χιονίζει στην Κηφισιά! Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα

Τα πρώτα χιόνια -σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου- στην Αττική έπεσαν, με την Κηφισιά να «ντύνεται στα λευκά» το απόγευμα της Δευτέρας -ενώ ήδη το έχει “στρώσει” και στη Μαλακάσα- κι ενώ ο «Τηλέμαχος» πήρε τη σκυτάλη από «Ραφαήλ» και «Σοφία» και σαρώνει ολόκληρη τη χώρα!

Τις τελευταίες ημέρες ο υδράργυρος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε πολλές περιοχές της χώρας, με θερμοκρασίες -πολύ κάτω από το μηδέν- να έχουν μετατρέψει το σκηνικό σε άκρως χειμωνιάτικο.

Ωστόσο, η νέα επέλαση της κακοκαιρίας «αγγίζει» πια και την Αττική και από το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να φτάσει και στην Αθήνα, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως περιμένουμε χιόνια… μέχρι και στο Σύνταγμα.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 6.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αποκλείεται σε ορισμένα σημεία και στο κέντρο να υπάρξει χιονόστρωση, όμως όσο πλησιάζουμε προς τη θάλασσα τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες.

Οι μετεωρολόγοι, πάντως, θεωρούν βέβαιο ότι οι κάτοικοι των βορείων προαστίων της Αθήνας θα δουν άσπρη μέρα την Τρίτη.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο πώς κινούμαστε στους δρόμους – αν, φυσικά, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να γίνουν μετακινήσεις.

Πηγή: ethnos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.