ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο «Τηλέμαχος» άρχισε να ντύνει στα λευκά την Αττική (pics)

Σε πολλές περιοχές έχει αρχίσει να το στρώνει, ενώ η κορύφωση της καταιγίδας αναμένεται τις επόμενες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο «Τηλέμαχος» άρχισε να ντύνει στα λευκά την Αττική (pics) | panathinaikos24.gr

Σε πολλές περιοχές έχει αρχίσει να το στρώνει, ενώ η κορύφωση της καταιγίδας αναμένεται τις επόμενες ώρες και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Στα λευκά ντύθηκαν ήδη πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα Βόρεια προάστια, καθώς η επέλαση του «Τηλέμαχου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στα στενά και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχει δημιουργηθεί ένα στρώμα χιονιού, ενώ η χιονόπτωση ολοένα και αυξάνεται, με την κορύφωσή της να προβλέπεται στη διάρκεια της νύχτας, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Το πέρασμα του «Τηλέμαχου» θα είναι σύντομο, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του θα είναι πολύ έντονα και σε αρκετά χαμηλότερα υψόμετρα, σε σχέση με τη «Σοφία», την παγωμένη καταιγίδα που έπληξε τα προηγούμενα 24ωρα τη χώρα.

Από τις 7 το βράδυ διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

tilemachosattica1
tilemachosattica2
tilemachosattica3
tilemachosattica4
tilemachosattica5
tilemachosattica6

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close