ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρέμεινε στο νοσοκομείο ο Δώνης

Δεν πήρε τελικά εξιτήριο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Παρέμεινε στο νοσοκομείο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στο ΥΓΕΙΑ, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί.

Ο κόουτς του τριφυλλιού μετέβη στο νοσοκομείο έχοντας υψηλό πυρετό και παρά το γεγονός πως τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες αργότερα ο πυρετός επανήλθε και οι γιατροί του σύστησαν να παρατείνει την παραμονή του εκεί, σύμφωνα με την Πράσινη.

Έτσι, αντί για σήμερα, ο Δώνης αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο και να μεταβεί στη Λαμία την ημέρα του ματς (Πέμπτη) προκειμένου να έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση. Όσο ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται… εκτός μάχης, τα ηνία στις προπονήσεις τα έχει ο βοηθός του, Μάκης Αγγελίνας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...