ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση για Λαμία

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αλλά και οι Αρχές έβαλαν «στοπ» στην οργανωμένη μετακίνηση των «πρασίνων».

«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση για Λαμία

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των «πράσινων» οπαδών στη Λαμία για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (10/1) με την τοπική ομάδα.

Πάντως, η ομάδα του Δώνη θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, καθώς στο ΔΑΚ Λαμίας αναμένεται να βρεθούν μεμονωμένα αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την προσεχή Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.