ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Απόστολο Κόντο στο ματς με τη Μπάγερν

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τη βράβευση του Απόστολου Κόντου στο περιθώριο του ματς με τη Μπάγερν, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός βραβεύει τον Απόστολο Κόντο στο ματς με τη Μπάγερν

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Κόντος, ο οποίος άφησε τη δική του κληρονομιά τιμώντας τη φανέλα με το τριφύλλι, θα βραβευθεί στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει σχετικά:

Από το παιχνίδι με τη Μπάγερν θα ξεκινήσουν και οι βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχή θα γίνει από τον Απόστολο Κόντο, ο οποίος αποτελεί μια εμβληματική φυσιογνωμία για τον Παναθηναϊκό! Ως αθλητής, ο Απόστολος Κόντος φόρεσε την πράσινη φανέλα για 14 χρόνια, κατακτώντας  9 πρωταθλήματα (1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982) και 3 κύπελλα (1979, 1982, 1983), ενώ διετέλεσε αρχηγός της ομάδας σε μερικές σπουδαίες στιγμές της ιστορίας της. Συμμετείχε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1972, ενώ το 1982 με δύο δικές του βολές απέναντι στην CSKA ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους «6» (Final Six) του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...