ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέλεξε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

Ο Ρικ Πιτίνο πήρε την απόφασή του, ορίζοντας τον Σον Κιλπάτρικ ως τον εκλεκτό για την πρώτη μεταγραφή επί της θητείας του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Υπογράφει το συμβόλαιό του τις επόμενες ώρες ο Αμερικανός γκαρντ.

Επέλεξε Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Κιλπάτρικ και Νάναλι, δίνοντας το… μπαλάκι στον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος εν τέλει έδωσε εντολή για να ολοκληρωθεί η υπόθεση του 29χρονου γκαρντ από τη Νέα Υόρκη.

Ο Σον Κιλπάτρικ έχει δώσει προφορικό «ΟΚ» στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο «πράσινο» συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως αποκαλύπτει το sdna.gr.

Ο Πιτίνο προχώρησε στην απόφαση αυτή κρίνοντας ότι τη δεδομένη στιγμή η ομάδα έχει περισσότερη ανάγκη έναν παίκτη στα γκαρντ, παρά στη θέση «3» όπου είναι η κύρια του Νάναλι και στην οποία υπάρχουν ήδη οι επιλογές των Θανάση, Παπαπέτρου και Λοτζέσκι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.