Ο χρόνος μετράει αντίστροφα, αλλά ο Ταϊλανδός που θα ερχόταν για να αναστήσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό συνεχίζει να αγνοείται.

Τι κι αν έχουν περάσει μήνες από την πρώτη του εμφάνιση και συνέχεια τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο για το 50% των μετοχών του; Τι κι αν έχει βάλει ένα εκατ. ευρώ όπως διαρρέει εδώ και καιρό η πλευρά του μεγαλομετόχου; Τι κι αν “τρέχει” ΑΜΚ ύψους 10 εκατομμυρίων για τον ίδιο (ασχέτως, αν… ξεκινήσαμε από 20+27 εκατομμύρια…); Ο ίδιος ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του (Ρέστης και σία) παραμένουν εξαφανισμένοι.

Κι όλα αυτά, ενώ έχουμε μπει στο νέο έτος και φυσικά στον μήνα των εξελίξεων. Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι στις 21 Ιανουαρίου η προθεσμία λήγει και με βάση τα τωρινά δεδομένα, δε φαίνεται ότι κάτι θα αλλάξει και ο Παϊρότζ θα μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι λόγοι, παραμένουν άγνωστοι. Διότι πολύ απλά το… περιβάλλον του δε λέει το παραμικρό ή για να είμαστε ακριβείς δεν εμφανίζεται. Δεν κάνει την παραμικρή κίνηση, δε λέει τίποτα για τον Παναθηναϊκό.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να περιμένουμε. Και μόλις περάσει η προθεσμία, να απαιτήσουμε να δοθούν απαντήσεις. Κι αν ο ίδιος ο Παϊρότζ ή ο Ρέστης δε μας κάνουν την… τιμή να βγουν και να μιλήσουν, αυτό θα πρέπει να γίνει από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος θα πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη και το όλο deal δεν προχώρησε, αλλά και πως θα πορευτεί στη συνέχεια η πράσινη ΠΑΕ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου