ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου»

Ο Ντεσόν Τόμας αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με την Μπάγερν, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να πάρει τη νίκη.

Τόμας: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε ένα σερί νικών».

Για την πίεση που υπάρχει και τον δεύτερο γύρο: «Αυτή η πίεση που υπάρχει για νίκη μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.Σου δίνει μια ευκαιρία να δεις τι τύπος είσαι και αν μπορείς να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου. Είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος και εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε περίπου το 50% των εκτός έδρας αγώνων».

Για το μαρκάρισμα του Ντέρικ Ουίλιαμς: «Είναι λογικό πως αρκετοί παίκτες που έρχονται στην Ευρώπη για πρώτη φορά παίζουν αρκετά καλά, όπως αυτός. Έχουμε κάνει scouting report και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε. Είναι ένας πολύ εντυπωσιακός παίκτης».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.